Donate one ecologically sound cash tree for poverty-stricken area of Western China.

Donate now>>
User name:
Password:
Sign up Forgot password?
 Frequent Q&A
 

 

1. How to participate in e-tree?
Answer: Firstly you log in to website of internet tree planting (www.e-tree.org.cn) and make yourself a member through registration, fill out your personnel information and planting target, choose payment way, and add value to your account. Finally you can make online tree planting.

 

2. How many donation ways are available?
Answer: Online payment (Online Bank /Alipay), Password recharge, remittances through bank, remittance through post office, and on-site donation.

 

3. How to make remittance through bank?
Answer: Process: Registration on website 每 remittance through bank 每 check donor information 每 obtain donation invoice.
Note: Please keep your original donation invoice, and write your registration user name and indicate &public welfare ecosystem-based poverty reduction project ※Happy Homeland 每 Western China Greening Action§ in the attached message.

Bank for RMB account: Hepingli Branch of Bank of Beijing
Name of account: China Green Foundation
Account No: 010903537001201052254ㄜ16
Bank for foreign currency: Sales Department of Head office, Bank of China
Name of account: China Green Foundation
Foreign currency Account No: 00081308091014

 

4. How to make remittance through post office?
Answer: Process: Registration on website 每 remittance through post office (indicate ※Happy Homeland project§) 每 obtain donation invoice
Note: Please keep your original donation invoice, and enter your registration user name and indicate public welfare ecosystem-based poverty reduction project ※Happy Homeland 每 Western China Greening Action§ in the attached message strip.
Address for remittance: 18 Hepingli Dongjie Street, Dongcheng District, Beijing
Room 238 of Building No.3 within courtyard of the State Forestry Administration (Postal code 100714)
Receiver: China Green Foundation

 

5. How to make online payment?
Answer: Registration on website 每 confirm donation amount 每 online payment 每 check donor*s information 每 obtain donation invoice.

 

6. How to make direct donation?
Answer: Process: You hand over directly cash to China Green Foundation 每 check donor*s information 每 obtain donation invoice.
Address of the Office of China Green Foundation: 18 Hepingli Dongjie Street, Dongcheng District, Beijing, postal code: 100714
Room 238 of Building No.3 within courtyard of the State Forestry Administration
Telephone for contact: 010-84238200

 

7. Can I donate without leaving my real name?
Answer: Yes, of course. But we advise to leave your real name and contact details for future communication and confirmation of related information.

 

8. I cannot afford to pay thousands Yuan, but I wish to support public welfare activity such as e-tree. Do you accept my slender donation?
Answer: Yes, of course. As a saying, many a little makes a mickle, and little drops of water make the mighty ocean. So, many individual forces may change our world, and every donation represents a heavy love.

 

9. Can I make a study tour to e-tree project site?
Answer: Yes, of course. You*d better to contact us for arrangement, but you shall bear all related costs.

 

10. I doubt, whether these trees are really planted on the barren hills of arid and poverty-stricken area in Western China?
Answer: In 2007 China Green Foundation launched public welfare ecosystem-based poverty reduction project ※Happy Homeland 每 Western China Greening Action§ with an aim to mobilize both domestic and overseas resources to help poverty-stricken households (women and children in particular) to establish ecologically sound cash forest, in order to improve survival environment, reduce poverty and realize sustainable development.

 

11. Why help poverty-stricken households in arid area of Western China?
Answer: The earth is round and environment cannot to be separated. The poverty-stricken households in arid area of Western China have very hard living conditions. They have little opportunity to enjoy development and happy life. They cannot protect and improve their homestead, necessary for survival, just through their own efforts. If today we cannot extend our helping hands to them, who else can guarantee, that tomorrow our survival environment cannot be changed to the same one that they have today?

 

12. How to participate in public welfare activities of internet tree planting e-tree?
Answer: Firstly you log in to website of internet tree planting (www.e-tree.org.cn) and make registration;
Choose donation way (Online payment, Alipay, Password recharge, Remittance through bank, Remittance through post office, and direct donation) to recharge e-tree account.
After successful recharge, please choose ※I want to plant tree,§ then you can perform internet tree planting.
After planted tree you are requested to log in frequently to website for watering tree in favor tree growth!

 

13. When the internet trees will be in fact planted on barren hills of Western China?
Answer: In terms of Guangxi project 每 the young trees will be planted in spring time every year on barren hills by poverty-stricken households in project area (Jinxiu County of Guangxi Region), and to be maintained further by those households who planted.



Bookmark & Share:
Quick Links:  Contact Us
© 2009-2012﹛China Green Foundation. All Rights Reserved.